FEINSCHMECKER
FROGNER
BALCHENS GATE 5

FINN OSS
TLF: 22 12 93 80
FRA KL 10:30

ÅPNINGSTIDER:
MAN-FRE.FRA 17:00

LØRDAG FRA 18:00
SØNDAG STENGT


BESØK OSS PÅ
FACEBOOK

CHEF'S MENY

f.o.m 10.01 2018

Posjert fjordørret
eple og sitronverbena

Stekt breiflabb
rissoni, tomat concasse og kremt sherrysaus

Urtestekt kalvefilet
variasjon på artiskokk,
kylling og sitrus-sjy

Appelsinmousse
mørk sjokladesorbet og marengs

kr. 895,-

Utvalg av modne oster
fiken og fruktbrød

kr. 195,-

Vinmeny kr. 825,- / kr. 925,-

EN SMAK AV FEINSCHMECKER

f.o.m 10.Januar 2018

Kun for hele bordet

" Bloody Mary " tartar av okse
tomatmarmelade og kapers

Stekt Foie Gras
rødkål, pistasjer og venilje

Kongekrabbe-ravioli
kremet skalldyrsaus

Bakt torskeloin
braisert oksehøyrygg og rødvinssaus

Villandbryst
Skorsonerrot, fondantpotet og solbær

Brillat Savarin Creme
pæresorbet

Kokosbavaroise fylt med bana og hasselnøtt
pasjonsfruktsorbet

kr. 1395,-

Vinmeny kr. 1245,-

FORRETTER

Foie gras terrinne
vingele
kr. 295,-

Kongekrabbe variasjon
med agurk og sitrus
kr. 295,-

Stekte kamskjell
chorizo, blomkålcrudite, pinjekjerner
avrugacaviar og soyasjy
kr. 345,-

Blåskjellsuppe
blåskjell og eple
kr. 245,-

Sesongsalat
variasjon på gresskar
kr. 195,-

FISK

Pannestekt piggvar
med jordskokk og rødvinsjy
kr. 425,-

Bakt torskerygg
petite pois, kapers og smørsaus
kr. 385,-

Stekt Breiflabb

  • rissoni, tomat concasse og kremet sherrysaus
    kr 395,-

KJØTT

Honning glasert andebryst
brunet pærekrem, sopp, potetcroquette
kr. 395,-

Urtebakt oksefilet
potet-terte sopp, selleri,
og grønn peppersaus
kr. 395,-

Rensdyrfilet fra Røros
kastanje - sellerikrem
rødvinsaus
kr. 475,-


OST

Dagens utvalg av modne oster
med frukt og nøttebrød
kr. 275,-

Stilton
med fiken,
valnøtter og pepperkaker
kr. 245,-