Feinschmecker meny

Chef's meny

Det kan forekomme små endringer i våre menyer etter råvaretilgang.
F.o.m 06.11.2025

Kaldrøkt ørret

syltet agurk, dillmajones, pepperrot, kjernemelk

Bakt torskerygg

blomkål og blåskjellfrikasse, kremet blåskjellsaus

Andebryst

selleripurre, syltet eple, grønnkål, appelsin-portvinsjy

Sjokolade namelaka

solbærkompott, sjokoladenemisis, hasselnøtt krokan, solbærsorbet

Kr. 1.275,-

Utvalg av modne oster

salte mandler og fruktbrød

kr. 295,-

Vinmeny
kr. 1.265,- / kr. 1.525,-

 

En smak av Feinschmecker

Kun for hele bordet. Endringer kan forekomme.
F.o.m. 06.11.25.

Kamskjell ceviche

appelsin, sesam, tomatvinaigrette

Andelever terrine

brioche, kirsebær, salte mandler

Kremet sjøkrepssuppe

sjøkrepsklør, finskårne grønnsaker

Stekt piggvar

spisskål, urtepesto, Noilly prat-kyllingsjy

Reinsdyrfilet fra Røros

persilleroturem, kremet sopp, einebær-rødvinsaus

Stilton

fikenkompott, krystalliserte valnøtter

Epleterrine

vaniljekrem, karamell, burre noisette is

Kr. 1945,-
 


Forretter

Sesongsalat

kr. 295,-

Kremet sjøkrepssuppe

sjøkrepsklør og finskårne grønnsaker

kr. 375,-

Kaldrøkt ørret

syltet agurk, dillmajones, pepperrot, kjernemelk

kr. 395,-

Kamskjell ceviche

appelsin, sesam, tomatvinaigrette

kr. 495,-

Andelever terrine

brioche, kirsebær, salte mandler

kr. 475,-

Stekte sjøkrepshaler

variasjon på jordskokk, estragon stekesjy

kr. 475,-

Østers

Kr. 65,- per stk.

Fisk

Stekt piggvar

spisskål, urtepesto, Noilly prat- kyllingsjy

kr. 695,-

Bakt torskerygg

blomkål og blåskjellfrikase, kremet blåskjellsaus

kr. 595,-

Kjøtt

Urtestekt kalvefilet

selleri og løk krem, grillet løk, stekt sopp, rødvinssaus

kr. 645,-

Reinsdyrfilet fra Røros

persillerotkrem, kremet sopp, einebær-rødvinssaus

kr. 695,-

Andebryst

selleripure, syltet eple, grønnkål, appelsin-portvinsjy

kr. 595,-

Ost

Utvalg av modne oster

salte mandler og fruktbrød

kr. 345,-

Stilton

fikenkompott, krystallisert valnøtter

kr. 295,-

Desserter

Sjokolade namelaka

solbærkompott, sjokoladenemisis, hasselnøttkrokan, solbærsorbet

kr. 295,-

Epleterrine

vaniljekrem, karamell, burre noisette is

kr. 295,-

Crème brûlée

kr. 225,-

Utvalg av is og sorbet

kr. 275,-

Gratinerte bringebær

med mandelkrokan og vaniljeis

kr. 345,-

LilleSchmecker meny

Løyrom

30 g serveres med blinis, løk, creme fraiche

kr. 545,-

Østers

Chebooktook, Dixon Point, Belle du Jour – pr. stk. kr. 65,-
6 østers kr. 350,-
12 østers kr. 650,-

Snacks

Taggiasca oliven kr. 49,-
Nøtter kr. 49,-
Trøffelchips kr. 89,-

Småretter

Gravet Ørrettartar

Syltet løk, ristet bokhvete, dollmajones

kr. 255,-

Krabbesuppe

Krabbekjøtt og grønnsaker

kr. 225,-

Vitello tonnato

Kalvefilet, tunfisk, tomat, parmesan

kr. 225,-

Landpate

Solbær gele, cornichons

kr. 245,-

Parmaskinke, salami, comté

Knekkebrød

kr. 225,-

Modne oster

Knekkebrød, marmelade

kr. 285,-

Til forsiden

Restaurant Feinschmecker
Mandag til fredag fra kl 17
Lørdag fra kl 18
Søndag stengt.

Vinbaren LilleSchmecker
Tirsdag til lørdag fra kl 17
Søndag og mandag stengt.

Adresse
Balchens gate 5
0265 Oslo

Telefon
22 12 93 80

Epost
kontakt@feinschmecker.no

Følg oss i sosiale medier:

Facebook
Instagram

Bestill bord
Personvern

  • Reservasjon
  • Menyer
  • Kontakt
  • Feinschmecker
  • LilleSchmecker
  • Menyer
  • Chambres separées
  • Gavekort
  • Kokebok: Et klassisk kjøkken
  • Kontakt
  • English menu
Til forsiden
Til forsiden