FEINSCHMECKER
FROGNER
BALCHENS GATE 5

FINN OSS
TLF: 22 12 93 80
FRA KL 11:00

ÅPNINGSTIDER:
TIR-FRE FRA 17:00
LØRDAG FRA 18:00

SØN og MAN STENGT


FØLG OSS PÅ
FACEBOOK
Facebooklogo

FØLG OSS PÅ
INSTAGRAM

Instagramlogo

Til alle våre gjester og venner av Feinschmecker

Kjære gjester, godt nytt år.

Vi har åpnet igjen, vi holder åpent tirsdag til fredag fra kl. 17.00 og lørdager fra kl. 18.00

Vi fikk åpnet før sommeren vår LilleSchmecker, det er blitt et hyggelig sted å møtes før et måltid på Feinschmecker, før kino

eller bare stikke innom til en liten rett og noe godt i glasset.

Vi vil servere østers, løyrom og noen klassiske kolde retter som marinert ørret, oksetartar og pate med gode tilbehør.

det vil også være et rikt utvalg av modne oster.

Vi har i tillegg denne høsten fått et nytt Chambre separe til 16 pers, foruten vårt hyggelige Chambre separe til 20 pers.

Vi ønsker alle våre venner og gjester en fin vintertid.

Velkommen.

Hilsen fra oss alle på

Feinschmecker

Lars Erik Underthun

For eventuelle spørsmål, eller reservasjoner kan vi nås på mail:

kontakt@feinschmecker.no

tlf: 22129380

Feinschmekers kokebok!

I over28 år har Lars Erik Underthuns klassiske restaurant Feinschmecker holdt åpent. Ingen av topprestaurantene i Oslo i dag har eksistert like lenge.
Det gjør Feinschmecker til en unik institusjon i moderne norske kjøkken: Gjennom to og et halvt tiår har Lars Erik Underthun levert kokekunst på aller høyeste nivå til gjestene sine på Frogner.
Denne boken er en hyllest til Feinschmecker, Lars Erik Underthun, kjøkkensjef Vinay Tangen og deres team.
Skrevet av Norges kanskje fremste matskribent i dag, Morgenbladets Knut Stene-Johansen. Oppskrifter og tips gir oss det beste av Feinschmeckers franskinspirerte kokekunst. Samtidig spør boken: Hva er en klassisk restaurant? Hva kreves av kjærlighet til råvarer, av kreativitet og matglede, av medarbeidere og fellesskap, for å fortsette å levere mat i ypperste klasse over 25 år? Feinschmecker - et klassisk kjøkken er en utforsking av en fagtradisjon og en matfilosofi, like mye som en reise i restaurantens lange og innholdsrike historie.
Boken er formgitt av den prisvinnende designerne Rune Døli og fotografert av Lars-Petter Pettersen, en av landets fremste matfotografer. Feinschmecker - et klassisk kjøkken er en praktfull og gjennomført kvalitetsbevisst kokebok - og et restaurantportrett i bokform som det knapt er lagd maken til i Norge tidligere.erer vi boken " Feinschmecker -et klassisk kjøkken"
Ønkser du å kjøpe signert utgave, ta kontakt med oss på
kontakt@feinschmecker.no
kr 599,-
Utviklet av Imaker as